0 800 50 55 99
безкоштовно зі стаціонарних та мобільних телефонів у межах України
+38 (044) 590 45 95
для дзвінків з-за кордону

Новини

Опубліковано: 22.12.2022

До уваги Клієнтів! Доводимо до Вашого відома, що з 05 січня 2023 року АТ «КРИСТАЛБАНК» вносить зміни тарифних пакетів з розрахунково-касового обслуговування, що надається юридичним особам, фізичним особам-підприємцям та фізичним особам, що здійснюють незалежну професійну діяльність (для поточних рахунків, в т.ч. зі спеціальним режимом використання). Детально з новими тарифними пакетами Ви можете ознайомитись за посиланням.
Опубліковано: 21.12.2022

Платіть карткою Mastercard від КРИСТАЛБАНК – отримуйте додатковий колекційний стікер «Інсторики»™

Сьогодні кожен українець на своєму місці творить історію. Історію вільної та незалежної України, країни сильних духом і сміливих людей. Ми, українці, нація із цікавою та славною історією. Поглибити знання з історії рідної країни та дізнатися більше про історичні постаті України допоможе новий проєкт «Інсторики»™ від «Сільпо».

Опубліковано: 16.12.2022

З Днем народження, КРИСТАЛБАНК!


 


 


Шановні клієнти, партнери та колеги!


Сьогодні ми відзначаємо 8-му річницю створення АТ_«КРИСТАЛБАНК».

Опубліковано: 13.12.2022

Приєднуйтесь до легіону єДопоможців


Допомагайте тим, хто цього потребує, та отримуйте ексклюзивні марки й додаткові подарунки від Mastercard та платформи єДопомога, створеної за підтримки Міністерства соціальної політики України!


На платформі єДопомога лише в декілька кліків ви можете забезпечити нагальні потреби в продуктах, одязі, ліках або засобах гігієни. За кожен 5-й донат на платформі можна отримати колекцію ексклюзивних марок, розроблених у колаборації з українською ілюстраторкою Мирославою Шевченко.

Опубліковано: 12.12.2022

Доводимо до вашого відома, що з 12.01.2023 р. АТ «КРИСТАЛБАНК» вносить зміни до процентних ставок за депозитним вкладом «АКТИВНИЙ» для діючих клієнтів - фізичних осіб (розміщення здійснюється через СДБО «Інтернет-банкінг»). Процентна ставка за вкладом в національній валюті становитиме 2,9%.

Опубліковано: 08.12.2022

Доводимо до Вашого відома, що з 12.12.2022 р. для нових клієнтів АТ «КРИСТАЛБАНК» вносить зміни до тарифів на обслуговування фізичних осіб, при здійсненні операцій за поточними рахунками з використанням електронних платіжних засобів в ТП «ОСОБИСТИЙ» та «ПЕНСІЙНИЙ/СОЦІАЛЬНИЙ». Для діючих клієнтів Банку, рахунки яких відкриті до 12.12.2022 р., тарифи вступають в дію з 12.01.2023 р.

Опубліковано: 06.12.2022

Шановні клієнти!


Для безперервного обслуговування клієнтів, в разі тривалої відсутності енергопостачання, АТ «КРИСТАЛБАНК» забезпечує роботу наступних чергових відділень:
Опубліковано: 06.12.2022

З Днем Збройних Сил України!


Вітаємо військових з Днем Збройних Сил України!


Ми пишаємося нашими воїнами-патріотами, які щодня у боротьбі з ворогом за нашу рідну землю, демонструють усьому світу велику мужність, професіоналізм, стійкість та героїзм!


Щиросердечно бажаємо вам незламного духу, міцного здоров’я та прихильної долі!


Низькій вам уклін! Бережіть себе!

Опубліковано: 01.12.2022

Під ялинку, під подушку, до свят — даруй сертифікат


 


Плануєте зробити приємність рідним і знайомим на Різдво чи Новий рік, чи навіть просто так? У нас є особлива пропозиція, яка стане в нагоді.


Купуйте подарункові сертифікати «Сільпо» на сайті https://silpo.ua, а за оплату карткою Mastercard від КРИСТАЛБАНК сума номіналу збільшиться.


Як скористатися пропозицією:

Опубліковано: 30.11.2022

ДЕПОЗИТНІ ВКЛАДИ ВІД КРИСТАЛБАНК


 


Радимо вам захистити від знецінення власні заощадження та забезпечити собі гарантований дохід у вигляді процентів за депозитними угодами.


КРИСТАЛБАНК пропонує депозитні вклади з різними термінами розміщення, процентними ставками та умовами виплати процентів.

Корисна інформація
Переказ з картки на карту
Переказ з картки на карту

Переказ з картки на карту по Україні та в інші країни світу

Перейти
Відділення та
банкомати

Ми стараємось ставати краще і завжди поруч

Перейти