0 800 50 55 99
безкоштовно зі стаціонарних та мобільних телефонів у межах України
+38 (044) 590 45 95
для дзвінків з-за кордону

КРИСТАЛБАНК став переможцем Всеукраїнського конкурсу «БАНК РОКУ - 2023»

Опубліковано: 15.11.2023
Нагороду «За лідерство у банківській сфері імені В.П. Гетьмана» отримав Леонід Гребінський Голова Правління АТ «КРИСТАЛБАНК»

 

КРИСТАЛБАНК став переможцем у номінації «Банк, який працює стабільно та надійно в умовах воєнного часу» в межах Всеукраїнського конкурсу «БАНК РОКУ - 2023» від International Financial Club "BANKIR"

«КРИСТАЛБАНК зберігає високу операційну ефективність, рентабельність та прибутковість. Ми постійно удосконалюємо свої пропозиції та послуги, реалізуємо стратегію розширення мережі відділень по всій Україні, розвиваємо корпоративний та роздрібний сегменти бізнесу», - зазначив Леонід Гребінський Голова Правління КРИСТАЛБАНК.

За вагомий особистий внесок у розбудову банківської системи України, підтримку соціально-економічного розвитку країни, багаторічну сумлінну працю, професіоналізм та високу моральну відповідальність Леонід Гребінський отримав особисту нагороду  «За лідерство у банківській сфері імені В.П. Гетьмана»

Леонід Андрійович Гребінський очолює КРИСТАЛБАНК з 2016 року, має 30-річний стаж роботи в банківському секторі, 21 з яких - на посаді Голови Правління в комерційних банках України.

 

 

КРИСТАЛБАНК став переможцем Всеукраїнського конкурсу «БАНК РОКУ - 2023»
Корисна інформація
Переказ з картки на карту
Переказ з картки на карту

Переказ з картки на карту по Україні та в інші країни світу

Перейти
Відділення та
банкомати

Ми стараємось ставати краще і завжди поруч

Перейти