0 800 50 55 99
безкоштовно зі стаціонарних та мобільних телефонів у межах України
+38 (044) 590 45 95
для дзвінків з-за кордону

Офіційна заява АТ “КРИСТАЛБАНК” у зв’язку з поширенням виданням Forbes Україна неправдивої інформації

Опубліковано: 25.08.2023

Інформація, яка оприлюднена 25 серпня 2023 року виданням Forbes Україна в статті «АРМА, попри перешкоди, отримало в управління рекордні 1,8 млрд грн. Forbes дізнався подробиці» не відповідає дійсності.

Зокрема, до одного з ключових фактів вищезгаданої статті віднесено:

«…В АРМА зазначили, що грошові активи було перераховано, попри перешкоди з боку фінансових установ, на рахунках яких розміщувалась арештована сума. Як повідомив Forbes співрозмовник в агентстві, фінансова установа, яка перешкоджала поверненню коштів – Кристалбанк...»

У зв`язку з цим АТ “КРИСТАЛБАНК” інформує українське суспільство, що банк завжди діє виключно на підставі законодавства України. Ми повністю зацікавлені у повному висвітленні даної ситуації.

Банком було виконані дії щодо передачі в управління АРМА коштів підсанкційної особи, заблоковані АТ «КРИСТАЛБАНК», згідно рішення Ради національної безпеки та оборони України, затвердженим Указом Президента України, негайно після надходження до Банку оформлених належним чином платіжних документів про списання на користь АРМА вказаних заблокованих коштів.

Наголошуємо, що у своїй роботі ми завжди дотримуємося і будемо надалі дотримуватися законодавства України. Ми вважаємо, що нульова толерантність до порушення закону,  зловживання у будь-якій сфері  є одними з найголовніших принципів, на яких має будуватися наша державність та її майбутнє. Особливо це надважливо у такий складний воєнний час.

При цьому Банк залишає за собою право захисту честі, гідності та ділової репутації, в порядку встановленому законом.

З повагою -  АТ «КРИСТАЛБАНК» 

 

Офіційна заява АТ “КРИСТАЛБАНК” у зв’язку з поширенням виданням Forbes Україна неправдивої інформації
Корисна інформація
Переказ з картки на карту
Переказ з картки на карту

Переказ з картки на карту по Україні та в інші країни світу

Перейти
Відділення та
банкомати

Ми стараємось ставати краще і завжди поруч

Перейти